ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ;

TRX

Τo TRX χαρακτηρίζεται σαν «η έξυπνη προπόνηση των μυών» και αυτό γιατί μαθαίνει στους μύες του σώματος μας να σκέφτονται και να αντιδρούν έξυπνα και σωστά σε κάθε δραστηριότητα είτε φυσική είτε αθλητική, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο, δυσάρεστους τραυματισμούς.

Η προπόνηση TRX, απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα ασκούμενων (από αρχάριο έως και επαγγελματία αθλητή), φυσικά πάντα υπό την καθοδήγηση ενός πιστοποιημένου TRX instructor.

Στο Gymnasium το TRX προσφέρεται σε τρία επίπεδα: Basic, Advanced, Force.

TRX BASIC

Αυτή η εξαιρετική μορφή προπόνησης περιλαμβάνει ασκήσεις για μία πλήρη εκγύμναση για ολόκληρο το σώμα (Total Body Formula). Το TRX μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα της μυϊκής απόδοσης & της νευρομυϊκής συναρμογής ενώ αναβαθμίζει τα 4 στοιχεία της ανθρώπινης κίνησης:

Ευκινησία, Ισορροπία, Δύναμη, Αντοχή.

OΦΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ TRX:

  • Αύξηση μυϊκής τόνωσης, ισορροπίας & αντοχής
  • Αύξηση μεταβολισμού
  • Αύξηση της δύναμης του πυρήνα & ευλυγισίας
  • Αύξηση σταθερότητας των αρθρώσεων
  • Αύξηση της αθλητικής επίδοσης
  • Μείωση του % λίπους

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ TRX; ΟΛΟΙ!

  • Όποιος ψάχνει για ένα νέο τρόπο άσκησης το TRX μπορεί να αποδώσει τα καλύτερα αποτελέσματα
  • Αθλητές που επιθυμούν να βελτιώσουν το εύρος κίνησης, αντοχή, δύναμη αιώρησης, κάθετο άλμα, ταχύτητα
  • Φυσικά για ασκούμενους που επιθυμούν να γυμναστούν με τον προσωπικό τους γυμναστή και να συμπεριλάβουν την προπόνηση TRX στο πρόγραμμα τους

 

TRX ADVANCED

To TRX Advanced Total Body Workout αποτελείται από ασκήσεις που ενδυναμώνουν το κορμό, τα πόδια, τα χέρια και την πλάτη σας με ασκήσεις υψηλής έντασης, προσφέροντάς σας το τέλειο σώμα! Το ασκησιολόγιο διαφέρει από το TRX Basic καθώς, εκτός από τους ιμάντες, προστίθεται επιπλέον εξοπλισμός για ευρύτερο φάσμα λειτουργικών ασκήσεων.

TRX TACTICAL FORCE

Το TRX TACTICAL FORCE είναι ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες των πεζοναυτών του αμερικανικού στρατού. Είναι ένα πρόγραμμα με ιμάντες για τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του TRX.

Κατά την διάρκεια της προπόνησης προάγονται θεμελιώδεις αρχές όπως, νευρομυϊκή συναρμογή, έκρηξη, δύναμη, αντοχή και ισορροπία. Αυτό το επίπεδο προπόνησης είναι και το πιο απαιτητικό όσον αφορά την προπόνηση με ιμάντες και χρειάζεται πολύ καλή τεχνική κατάρτιση έτσι ώστε να εκτελεστούν οι ασκήσεις με λεπτομέρεια.

Κάνε το σώμα σου να λειτουργεί σαν μηχανή και ενεργοποίησε τον μεταβολισμό σου με την προπόνηση TRX TACTICAL FORCE.

 

TRX
ΕΠΑΝΩ